Berzelius Fastigheter

Vi är ett privat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter belägna i Lunden, Eriksberg, centrala Göteborg och i Partille. Vi gillar småskaligheten och att jobba nära våra hyresgäster. Genom att ha en bra dialog med hyresgästerna och besöka fastigheterna minst varje vecka är målsättningen att tillsammans skapa ett trivsamt, fungerande och tryggt boende.

Berzeliigatan 18

En vacker äldre stenbyggnad med charmiga lägenheter och ett centralt läge i Lorensbergsområdet. I närområdet finner du restauranger och butiker, Kungsportsavenyn, Liseberg och Scandinavium. Innergården är nyligen iordningställd med grillplatser och utemöbler

Danska vägen 25b

Danska vägen är en gata som löper från Sankt Sigfrids torg i söder till Redbergsplatsen i norr, det finns både butiker, restauranger och caféer på gatan.

Karlagatan 36

Fint beläget landshövdingehus i Lunden längst upp på Karlagatan med utsikt över hela stan. Lunden är ett lugnt och trevligt område men ändå väldigt centralt, i närområdet finns ett par pizzerior, livsmedelsaffär och närbutiker.

Scheelegetan 9

Landhövdingehus som ligger i slutet av Scheelegatan i Lunden ett stenkast från Sankt Paulibacke. Lunden är ett lugnt och trevligt område men ändå väldigt centralt, i närområdet finns ett par pizzerior, livsmedelsaffär och närbutiker.

Lundgatan 8

Landshövdingehus mitt i Lunden med närhet till affärsgatan Danska Vägen. Lunden är ett lugnt och trevligt område men ändå väldigt centralt, i närområdet finns ett par pizzerior, livsmedelsaffär och närbutiker.

Stafettgatan 2

Området kring Stafettgatan i Lunden präglas av fotbollsplanen Överåsvallen och närheten till villaområdet i Bö. Här finns närbutik, större livsmedelsbutik och fina promenadvägar. Med buss nr 60 är man vid Brunnsparken på 10 minuter.

Ejdergatan 4, 6, 8 ,10

I Bagaregården ligger dessa landshövdingehus och som granne hittar vi Pellerins gamla margarinfabrik där spännande butiker börjar dyka upp. Spårvagn och buss stannar precis utanför porten och till Redbergsplatsen, Härlanda och Olskroken tar du dig på bara några minuter.

Björcksgatan

Björcksgatan 38-40

Kålltorp är ett mysigt, lugnt och gemytligt område med i huvudsak landshövdingehus. 30 lägenheter. Björcksgatan ligger ett stenkast från fantastiska Skatås och Delsjön som är ett härligt grönområde med möjlighet till många friluftsaktiviteter. Kommunikationer närmast är spårvagn nr 5 som tar dig till centrum på tolv minuter. Från Munkebäckstorg går spårvagn 1, 3 och buss 17.